top of page

FISOM – vieta, kur sapņi piepildās


Tie, kas jau ir tuvāk pazīstami ar FISOM, zina, ka tas ir daudz kas vairāk par vienu braucienu. FISOM mājaslapā pieejamas arī tādas sadaļas kā Darbs un Iznomājam, bet ar tām iesakām iepazīties katram pašam, jo šodien gribam vērst uzmanību uz piedāvājumiem/iespējām, kurus vēl nav izdevies izcelt pietiekami.


1. Vēlies ceļot tālāk pasaulē? – Mēs esam šeit, lai palīdzētu!

Apzinoties, ka lielie grupu braucieni ne visiem ir piemēroti, proti, galamērķi vai braucienu ilgums, nav atbilstoši pilnīgi visiem, esam gatavi iesaistīties TAVA ceļojuma plānošanā! Mēs esam oficiāla tūrisma aģentūra, pie kuras vari droši vērsties. Ja gribi aizceļot uz kādu konkrētu valsti, bet vēlies, lai kāds izplāno/palīdz plānošanas procesā vai pat pavada ceļojuma laikā, nāc pie mums! Esam gatavi aizvest tevi uz tavu ilgi gaidīto galamērķi, piepildot ilgi lolotus sapņus. Iespēju robežās aizvedīsim kaut līdz Mēnesim un atpakaļ!


2. Sapņi, kuri kļūst par realitāti

Mūsu projekts ir brīnums, uz kuru vairums skatījās greizi, neticēdami tā īstenošanai, tāpēc zinām, cik grūti var būt ceļā uz sapņa mērķa realizāciju. Laika gaitā esam sakrājuši daudz kontaktu un ieguvuši milzīgu pieredzi dažādu projektu izstrādē, un, mūsuprāt, šis ir brīdis, kad varam dalīties un palīdzēt augt citiem, tādā veidā augot pašiem. Neviens mērķis nav par augstu un neviens sapnis nav


par lielu – galvenais ir darīt. Tāpēc, ja Tev ir sapnis, kuru esi gatavs realizēt, atdodot tam visu savu brīvo laiku, raksti vai zvani mums, jo kopā pārvarēt šķēršļus ir daudz vieglāk. Vairāk informācijas par to, ko esam sasnieguši līdz šim atradīsi mājas lapas sadaļā “Par mums”, kā arī “Piedzīvotais”.


Tā kā arī mēs vēl tikai augam un katru dienu attīstām sevi un FISOM zīmolu, mums ir nozīmīgs katrs cilvēks, kurš notic un uzticas mūsu spēkiem. Kopīgi ir iespējams darīt lielas lietas. Mēs nebaidāmies uzdrīkstēties un būt citādi, un esam gatavi jauniem izaicinājumiem – vai esi arī Tu?


477 views

Related Posts

See All

Fisom klases ekskursijas

Kas ir fisom klases ekskursijas ? Sākotnēji fisom braucienus piedāvājām jauniešiem no visas Latvijas, no dažādām skolām, universitātēm, darba vietām. Braucienos katrs pieteicās individuāli un visbiežā

bottom of page