top of page

Iepazīsimies tuvāk! Matīss Dālbergs

Mūsuprāt, ir pienācis laiks tuvāk iepazīties ar cilvēkiem, kas sastāda mūsu FISOM komandu, kas padara šo visu par realitāti. Tiem, kas jau ir iepazinušies tuvāk ar mājas lapu un braucieniem, zina, ka šī visa dibinātājs ir Matīss Dālbergs, kura aizrautība pret ceļošanu, jaunām zināšanām un piedzīvojumiem ir novedušas pie šāda unikāla projekta. Šeit, mums ir ekskluzīva iespēja iepazīt Matīsu ne tikai, kā organizatoru, bet gan personību. Un par to ir daudz ko teikt.


Jautājām, kā pats Matīss sevi raksturotu – uz to viņš atbildēja, ka vienmēr sevi ir uzskatījis par ambiciozu. Tas, protams, nav nekāds pārsteigums par cilvēku, kurš savu pirmo uzņēmumu dibinājis jau 18 gadu vecumā. Šobrīd Matīsam ir “tikai”, vai “jau” (spriediet paši) 23 gadi un pats sevi definē kā ne tikai Latvijas, bet arī pasaules pilsoni, tādēļ visa pasaule ir viņa mājas un sapņi tikai kārtējais izaicinājums.


Intervijas ietvaros tika uzdots jautājums, kas ir 3 lietas bez kurām Matīss nespētu izdzīvot – likumsakarīgi tās ir – ceļojumi, komunikācija un sociālais darbs. Turpinot galveno ceļojuma tēmu – Matīsa mīļākais ceļojums ir bijis mēnesi ilgs piedzīvojums cauri Taizemei, Malaizijai un Singapūrai, kurš ļāvis piedzīvot pavisam jaunu pasauli. Taču sapņu galamērķis Matīsam jau labu laiku ir Kilimandžaro.


Par nedaudz jautrākām tēmām runājot, interesanto jautājumu sekcijā jautājām, kas ir Matīsa mīļākais ēdiens? Uz ko viņš atbildēja Taizemes wok. Savukārt, lai vēl labāk ļautu jums iepazīties, jautājām arī par mīļākajām dziesmām, kas ir Scorpions “Wind of change”, Illenium “Beautiful creatures” un Prāta Vētra “Kad zvaigznes pār alejām krīt”.


No FISOM komandas puses varam teikt, ka Matīss ir definīcija vārdam uzdrīkstēšanās. Ja FISOM tiek dēvēta par sapņu banku, tad Matīss ir ideju ģenerators. Šis, protams, ir tikai ieskats, taču tev ir iespēja iepazīties tuvāk personīgi, dodies braucienā līdzi un satiec Matīsu pats!

1,732 views

Related Posts

See All

Fisom klases ekskursijas

Kas ir fisom klases ekskursijas ? Sākotnēji fisom braucienus piedāvājām jauniešiem no visas Latvijas, no dažādām skolām, universitātēm, darba vietām. Braucienos katrs pieteicās individuāli un visbiežā

bottom of page