top of page

Fisom klases ekskursijas


Hey, vai esi devies klases ekskursijā kopā ar fisom?


Kas ir fisom klases ekskursijas ?



Sākotnēji fisom braucienus piedāvājām jauniešiem no visas Latvijas, no dažādām skolām, universitātēm, darba vietām. Braucienos katrs pieteicās individuāli un visbiežāk satiekoties ceļojumā - viens otru nepazina. Pārsvarā mums bija tikai pāris braucieni gadā, bet...


Laikam ejot, esam sākuši attīstīties. Saņēmām pieprasījumu gan no pašiem jauniešiem par to, ka fisom ceļojums skolai un klasēm būtu kas neaizmirstams un nebijis ikkatram, gan arī no skolotājiem, jo apzināmies to, cik sarežģīti skolotājam kopā ar klasi var būt ceļojumu izplānot un vēlāk arī organizēt.


Šī iemesla dēļ, esam gatavi visu saistībā ar ceļojumu skolai, ņemt uz saviem pleciem un aizvest jauniešus kopā ar skolotājiem, tādās ekskursijās, kuras atmiņās paliks mūžam…

Ceļojumu katrai skolai veidojam individuāli, pievēršam uzmanību un ņemam vērā vēlamos brauciena datumus, lai nevienam no jauniešiem ceļojums nenotiktu eksāmenu vai citu svarīgu skolas notikumu laikā.


Kā pieteikties klases ceļojumam:

1.Gaidām Tavu zvanu, pastāsti kurp un kad vēlies vēlies doties ceļojumā.

2.Kopīgi sapratīsim cik izmaksā ceļojums.

3.Nosūtīsim piedāvājumu prezentācijas veidā.

4.Dosimies pie jums ciemos uz kādu klases stundu, lai atbildētu uz visiem jautājumiem klātienē.


Varam doties gan tālākā braucienā uz Itāliju, Spāniju, Franciju vai arī varam doties tepat uz Poliju, Igauniju vai Lietuvu.


Varam doties braucienā, kurš būs izglītojošs skolēniem, kurā iepazīsim dzīvi katrā pilsētā un izbaudīsim pilsētu burzmu vai arī varam doties atpūsties, baudīt pludmales, dabu, atrakciju parkus vai akvaparkus.


Piedāvājam dalīto maksājumu, kas nozīmē to, ka visa brauciena summa nav jāiemaksā uzreiz vienā reizē, bet gan katru mēnesi līdz brauciena sākumam, kāda daļiņa no kopējās summas. Dalītais maksājums manāmi atvieglo rūpes un ļauj braucienam pievienoties ikvienam interesentam!



p.s.

Ar mums jau ceļojušas šīs skolas:



Esam devušies klases ekskursijās kopā ar šīm skolām








396 views

Related Posts

See All
bottom of page